Bandelės ir keksai

Keksas "Negriukas"                                                   

Šokoladinis keksas, tolygiai padengtas šokoladinių glaistu.

Puikaus prabangaus skonio - tikriems smaližiams

120 gr. 

keksas_negriukas (160 x 120).jpg 

Keksas su razinomis                                                 

Keksas gelsvos spalvos su razinomis pabarstytas

cukraus pudrą.

80 gr.

keksas (160 x 120).jpg 

 

Keksas su karotinu                                  

Keksas, kurio pagaminimui naudojamas raudonasis

palmių aliejus su karotinu  dėl ko gaunama nepakartojama

žaisminga geltona gaminio spalva.

60 gr.

 keksas_su_karotinu (160 x 120).jpg

 

 

Keksas su razinomis                                               

 Keksas gelsvos spalvos, pailgos formos, su razinomis

puikiai tinka prie šilto pieno visai šeimai.

500 gr.

 keksas_su_razinomis (160 x 120).jpg

 

 

Angliška bandelė                                                          

Pagaminta iš pagerintos mielinės tešlos, susukta

 į kriauklės formą, su migdolinių įdaru.

Apkepta  kiaušinių masės  plakiniu ir apibarstyta aguonomis. 

 Puiki,  kvapni bandelė,nepakartojamo skonio.          

80 gr  

 

angliska_bandele (160 x 120).jpg 

 

Aguoninė bandelė                                               

Bandelė pagaminta iš pagerintos mielinės

tešlos,perteptos aguonų įdaru, padengta                

šokoladinių glaistu. 

70 gr. 

aguonine_bandele (160 x 120).jpg 

 

Aguoninės lazdelės                                         

Pagamintos iš pagerintos tešlos su karotino aliejumi.

Vienodo ilgio lazdelės šviesiai rusvos spalvos su aguonomis.

Puikiai tinka kaip užkandis išalkusiems ir laukiantiems pietų,

 bei kelionei.

200 gr.

 aguonines_lazdeles (160 x 120).jpg

Arbatinė bandelė                                                       

 Bandelė pagaminta iš pagerintos tešlos pagal prancuzišką       

technologiją. Paviršius pateptas kiaušinių mase ir pabarstytas

cukrumi. Prabangaus skonio ir aromato, nepaprastai puri

bandelė puikiai tinka prie kavos ar arbatos puodelio. 

50 gr. 

 arbatine_bandele (160 x 120).jpg

 

Bandelė "Liežuvėlis"                                               

Ovalios formos, pagaminta iš bemielės sluoksnuotos tešlos       

gausiai apvoliotos cukrumi, bandelė.

Tikras skanėstas mėgstantiems saldumynus.

60 gr.

 bandele_lezuvelis (160 x 120).jpg

 

 

Bandelė su obuoliais                                               

 70 gr.

 bandele_su_obuoliais (160 x 120).jpg

 

 

 

 

 

 

 

Bandelė su razinomis                                               

Žaismingai supintos kasytės formos bandelė, pagaminta

 pagerintos tešlos su razinomis, prasluoksniuotos margarinu.

Apšlakstyta cukriniu glaistu ir apibarstyta riešutais ir trupiniais.

60 gr.

bandele_su_razinomis (160 x 120).jpg 

 

 

 

 

 

 

Bandelė su riešutais                                               

Gražios apvalios formos bandelė be įdaro, pagaminta iš              

pagerintos mielinės tešlos, tolygiai padengta šokoladinių

glaistu ir pabarstyta kepintais riešutais.

Nepaprastai puri ir kvapni.

70 gr. 

 bandele_su_riesutais (160 x 120).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Bandelė su varškė                                         

75 gr.

 bandele_su_varske (160 x 120).jpg

 

 

 

 

 

Bandelė su vyšninių įdaru                                        

Pagaminta iš mielinės tešlos pagerintos tešlos prasluoksniotos   

 margarinu ir perteptos vyšnių džemu. Paviršius apibarstytas

perlinio cukraus pabarstukais. 

60 gr. 

bandele_su_visniniu_dzemu (160 x 120).jpg 

 

 

 

 

Kokosinė bandelė                                                        

Gražios apvalios formos bandelė be įdaro, pagaminta iš                 

pagerintos mielinės tešlos, tolygiai padengta šokoladinių

glaistu ir pabarstyta kokoso drožlėmis.

Nepaprastai puri ir kvapni.

70 gr.

kokosine_bandele (160 x 120).jpg 

 

Mini bandelė                                                    

"Žievelė"

Pagaminta iš mielinės pagerintos tešlos perteptos aliejumi                   

 ir pabarstytos cukrumi ir  cinamonu, susuktos į vyniotinį     

ir supjaustytos mažais gabalėliais.  Paviršius pateptas 

kiaušinių  mase  ir pabarstytas cinamono mišiniu.

200 gr. (6-7 vnt.)

 mini_bandele_zevele (160 x 120).jpg

 

 "Močiutės" bandelė                                                 

Pagaminta pagal senelių tradicijas, iš mielinės

pagerintos tešlos, apteptos obuolių džemu,

apibarstytos aguonomis, susuktos tradiciškai - vyniotinio formos.

Paviršius apteptas kiaušinių mase ir apibarstytas aguonomis.  

70 gr.

 mociutes_bandele (160 x 120).jpg

 

 

Bandelė su šokoladu                                       

Pagaminta iš sluoksniuotos mielinės tešlos.

Įdaryta tikro šokolado lazdelėmis, iš abiejų kraštų

pamirkyta į šokoladinį glaistą.

Tikras šokoladinis rojus, bandelė Nr.1 tarp vaikų mokyklose.

60 gr. 

 sokoladine_bandele (160 x 120).jpg

 

Bandelė "Sviestinė"                                          

Pagaminta iš pagerintos mielinės tešlos, praslupksniuotos sviestu.

 Žaismingos vokelio formos,

apibarstyta cukraus pudrą, turi nepakartojama sviesto skonį,                                      

puikiai tinka prie stiklinės šilto pieno.

60 gr. 

 

sviestine_bandele (160 x 120).jpg 

 

Bandelė "Vyšninis kruasanas"  

Pagamintas iš mielinės sluoksniuotos tešlos,                                         

 originalios rombo formos. Sutirštintos vyšnių sultys

įdėtos į vidų primena skanų, ką tik išvirtą kisielių.

70 gr.

 visnynis_kruasanas (160 x 120).jpg
 
98701 Lankytojai